31
ян.

МЕБЕЛИ ИВВЕКС – 28 години на българския пазар!

Tази година, през месец февруари, фирма ИВВЕКС ще отпразнува 28 години от своето създаване. Съсредоточена в производството на висок клас мека мебел, матраци и тапицирани легла, тя запазва доверието на клиентите си през всички тези години чрез професионализъм и качество.

Колекциите мека мебел, матраци и тапицирани спални на МЕБЕЛИ ИВВЕКС са плод на огромен труд и вложено сърце в работата, за да се осигури комфорта и заслужената почивка, от които клиентите се нуждаят. Дизайните на меката мебел варират от традиционни до съвременни модели, подчинени на тренда в интериора. Компанията се се стреми да предложи решение, което лесно да се впише, както в малките, така и в големите пространства.

МЕБЕЛИ ИВВЕКС са нещо повече от производител на мека мебел, матраци и тапицирани легла. Те са семейство, чиято мисия е да направят дома ви истински уютно място – всичко, за което сте мечтали.

Фирмата разполага със собствен шоурум в Стара Загора, същевременно има изградена добра дистрибуторска мрежа на територията на цяла България. ИВВЕКС е дългогодишен, сигурен и коректен партньор доказан във времето, както на българския, така и на международния пазар.