Материали дивани

 ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

Ние използваме само български дървен материал – смърч. Тази дървесина има значително по-малко чепове в сравнение с аналогичните такива, поради тази причина е много подходяща за производство на мека мебел и матраци. За качеството на дървения материал е много важно той да бъде изсушен правилно и достатъчно дълго време. Ние контролираме целият процес – от доставката на 1во качество дървесни талпи, през естественото им сушене при защитени атмосферни условия до изчакването влажността да падне до 8-12%. Така си гарантираме здравина на конструкцията, без рискове от измятане или мухлясване на дървеният материал.

 ЗИГ-ЗАГ ПРУЖИНИ

За основи на седалките използваме зиз-заг пружини, еластични и нееластични тапицерски колани. С цел по-добър комфорт нашите специалисти избират най-добрите материали за всеки един модел. Те осигуряват мекота, удобство, издръжливост във времето, както и добра циркулация на въздуха.

 ДАМАСКА

За да ви предоставим модерна и практична визия за вашият диван, ние работим с много доставчици и производители на дамаски и еко кожи. Картелите, които сме избрали за вас са над 230, всеки от тях предлага богат избор от материи, десени, цветове и готови комбинации. Дамаските са разделени в различни ценови групи от 2ра до 5та. От избора на дамаска и конфигурация на съответният поръчков модел, зависи неговата крайна цена.

ИЗБРАНИ КАРТЕЛИ С ДАМАСКИ