22
фев.

МАТРАЦИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ?

Представете си удобен, обгръщаш тялото матрак, с МЕМОРИ пяна, за пълен релакс….но за домашни любимци?! ДА, точно така – матрак за домашни любимци, защото комфортът не е само ваша привилегия, нужно е да споделите това усещане с най-добрия си приятел, без да вредите на собствения си матрак.

Според последни проучвания, вредата от влизането на вашия домашен любимец в леглото ви, включително и досегът му с вашия матрак, е изключително голяма. Тя може да се свърже както с появата на микроби и дори акари, така и с по-бързото похабяване на матрака. Така че ако, искате да си запазите вашите матраци, най-добре е да осигурите на кучето или котката отделен матрак. Иновативните западни производители имат работеща технология за създаването на матраци за домашни любимци и то не от вчера. Истината е, че такъв тип матраци отдавна са на пазара и че много стопани се замислят все по-сериозно за закупуването на матраци и за своето любимо коте или куче, което е част от семейството. Та на въпроса дали има матраци за домашни любимци смело можем да отговорим ДА. ДА, вече и в България, и то от доказан български производител! Разбира се, добре е да имате предвид някои подробности, когато решите да избирате матрак за домашния си любимец:

  • дали е с непромокаем плат – и заради лигите 🙂
  • дали е със сваляем калъф, който лесно се пере и подменя при нужда
  • има ли ергонимични качества – особено важно при по-възрастни и болни кучета
  • има ли мемори пяна – за истинско удоволствие от съня – мемори пяната обгръща цялото им тяло като топла прегръдка
  • има ли подходящ размер спрямо размера на вашето куче
  • ядрото от цял блок пенополиуретанова пяна ли е или от нарязани парчета

За да спестят пари, много стопани са склонни да преправят своите стари дрехи/ възглавници на легла за домашните си любимци, но дали са достатъчно удобни? И ако за вас осигурявате истински комфорт, не е ли редно и за вашия домашен любимец да го направите, нали и той е част от вашето семейство? Матракът на ИВВЕКС под марката PetBed е освен удобен, наистина здрав и ще ви служи дъъълго време, за разлика от евтините кучешки легла, които се разпадат след 5тото пране.