04
сеп.

Kолекция серийни дивани ИВВЕКС 2019/2020

В разгара на лятото Мебели ИВВЕКС представиха новата си колекция серийни дивани, съчетали в себе си трендовете за 2019 година. Тюркоаза, дървените и цветни елементи са акцентите в новата им колекция мека мебел. Вдъхновени от така популярния напоследък скандинавски стил, който внася модерен почерк в съвременния дом.

Диваните са съобразени с цветовите тенденции за тази година и са реализирани в няколко атрактивни и функционални цветови комбинации, които пасват на всеки вкус и интериор. Всички модели са с функция сън, за да може спокойно да посрещнете неочаквани гости вкъщи по всяко време. Раклите под седалките и лежанките са изключително удобни за съхранение на багаж, а избора на лява или дясна лежанка прави диваните приспособими към всяко едно помещение. Облегалните възглавници са с пълнеж от силиконов пух и мляна пяна за допълнителен комфорт, а калъфите са сваляеми за лесно и бързо почистване. Масивната дървесина, заложена в основата на седалките, прави конструкцията изключително издръжлива. Мебели ИВВЕКС използват само български дървен материал – смърч. За качеството на дървения материал е много важно той да бъде изсушен правилно. Мебели ИВВЕКС контролират целият процес – от доставката на 1во качество дървесни талпи, през естественото им сушене при защитени атмосферни условия, до изчакването влажността да падне до 8-12%. Така гарантират здравина на конструкцията, без рискове от измятане или мухлясване на дървеният материал.

Всеки един диван от новата колекция на Мебели ИВВЕКС може да се превърне в точния акцент на вашия дом. Визията на серийните дивани „Дженоа“ и канапе „Наполи“  напълно покриват изискванията за елегантна, свежа, въздушна и модерна мека мебел. Дървените крачета и актуалните за сезона цветове определено ги правят предпочитаният избор на клиентите този сезон. При създаването на диван „Корсика лайт“ дизайнерите са заложили на по-широка лежанка и седална част, които внасят  уют и събират цялото семейство заедно. Серията се изработва от високо качествни материли, с което Мебели ИВВЕКС грантират за устойчивостта на изделията.

С тази линия серийно производство, Мебели ИВВЕКС покрива търсенето и нуждата на клиентите от кратки срокове на доставка, без да изневерява на доказаното си високо качество. Всички дивани от новата серийна продукция са налични на склад. Може да откриете новата колекция серийни дивани при нашите дистрибутури в цялата страна, както и да разгледате всички изложени мостри в Мебелен Център Иввекс, Стара Загора, както и тук!